Квартира вартістю 200 млн. дол арів для Максим: тільки подивіться, чому її екс-бойфренд пішов на такий крок

Рік тому всі стежили за станом улюбленої мільйонами викон авиці МакЅим (Марина Максимова), яка дуже важко перенесла вірус в 2021 році, побувавши в комі півроку. Ураження легенів співачки становило 80%. Лікарі боролися за життя дівчини і, нарешті, перемогли.

Близькі Марини розповіли, що кращу палату для колиш ньої дружини оплачував її екс-чоловік Антон Петров, який, нагадаємо, 3 роки тому купив шикарні апартаменти поруч з метро «Сокіл», площа яких становить 500 квадратних метрів. Ріелтори оцінюють будинок в 200 мільйонів рублів, а виконавиця заявляє, що придбала житлоплощу за свої гро ші.

Якщо врахувати, що, за словами друзів а ртистки, заробітки Марини скоротилися за останній час, цей факт здається малоймовірним. Варто відзначити, що зіркові сусіди виконавиці відзначають, що вона пересувається по місту на «Майбах», на задньому сидінні.

Багато хто припускає, що такими нескромними презентами колишній коханий зірки намагається загладити свою провину, адже він кинув зірку вагітною і пішов до дочки депутата, з якою він перебуває в шлюбі.

Співачка продовжує відновлюватися після хвороби. Одне з її легких повністю не працює; через це може виникнути потреба в складній операції. Зв’язки артистки не пошкодилися, вона сподівається повернутися на сцену, але перед цим їй належить довгий шлях реабілітації. За словами друзів співачки, бізнесмен намагається загладити свою про вину перед колишньою обраницею, яку він кинув ваг ітною заради дочки депутата.

Leave a Comment