Лоліта в черговий раз стур бувала шанувальників. Дизайнер Примадонни поставив всіх на свої місця

58-річна Лоліта Мілявська в черговий раз здивувала всі х шанувальників своєю схудлою розкішною фігурою, якої вона досягла, за її словами, без хірургічних втручань, виключно власною працею. Артистка зізналася, що привести себе в порядок їй допоміг ендокринолог і здоровий спосіб життя, в результаті чого вона скинула «12 осіб».

У «жінки без комплексів» є вогняне почуття гум ору, яким вона притягує до себе більше людей. На одній з недавніх фотосесій Мілявська постала в стильному синьому купальнику з принтом і в окулярах для плавання.

Мілявська з’явилася в забавному ролику дизай нера Ігоря Гуляєва, який вирішив скористатися моментом і підколоти подругу, спровокувавши співачку на відверту розмову.

Багато хто знає, що Лоліту звинувачують у видаленні ребер. Кутюр’є запитав, скільки ребер залишилося у Лоліти, на що співачка забавно відповіла, що у неї їх 4: по 2 з кожн ого боку. Потім Лоліта так само жартома сказала, що Адамів у неї було багато. «У пенсіонерок ця зона вже не така?»: кутюр’є не упустив можливість потролити зоряну приятельку.

Leave a Comment