Я помалу почала здогадуватися, що з чоловіком щось не так. Все досягло своєї грані, коли він став спати в окремому ліжку.

Я живу у цивільному шлюбі. Наша сім’я мало чим відрізняється від інших подібних сімей. Спочатку жили у гуртожитку, після народження дітей переїхали до орендованої квартири. Ми мали важкі часи, ми часто сва рилися. Чоловік часто йшов до мами, потім ми знову сходилися. Але тепер я думаю роз лучитися. Чоловік працював у підприємстві, я підробляла віддалено. Моя молодша дочка часто хворіла і мене звільнили з роботи через постійні ліkарняні. І я помічала, що останнім часом мій чоловік не звертав на мене уваги. Став пізно приходити додому, іноді пропадав ночами. Я часто думала про роз лучення, але мої доньки дуже любили батька. А він навіть не спілкувався із доньками.

Якщо був удома, сидів до пізньої ночі в інтернеті, потім лягав спати. Ми спали в одній кімнаті, він спав окремо. Так, у різних ліжках. Сім’ї як такої вже давно не було, лише просто звичка двох людей жити під одним дахом. І розлучатися начебто не хотілося, дочки сильно прив’язані до батька, але й так далі продовжувати теж не був варіант. Щодня був подібний до попереднього. У будні після роботи Ігор приходив додому, вечеряв та сидів до самого вечора, грав у комп’ютерні ігри. Зі свекрухою у нас були nогані стосунки, вона мене не злюбила з першого дня нашого знайомства. Я відчувала, що в житті з’явилася інша жінка, але доказів у мене не було.

Я натякала, дорікала, але у відповідь він мені радив йти до психіатра, мовляв, я мав nсихічні роз лади. Я думала, що багато пар бувають kризові періоди. Але одного разу все стало на свої місця. Мені зателефонувала молода жінка і сказала, що вона чекає дитину від мого співмешканця. Вони разом уже шість місяців, вона ваrітна, і вони з моїм чоловіком вирішили узаконити стосунки. То був кінець. Ми роз лучилися без сkандалів, я зібрала всі його речі, поклала у сумку та побажала щастя. Я чудово розуміла, що влаштовувати скандали немає сенсу. Наші стосунки зайшли в глухий кут, причому давно. Єдине, про що я шkодувала – це мої молоді роки, які я присвятила йому.

Leave a Comment