Батьки моєї внучки й гадки не мають, до якого грандіозного сkандалу призведе подарунок на день народження їхньої дочки.

Катя не могла дочекатися свого повноліття, бо батьки обіцяли виконати її заповітне бажання – татуювання у вигляді метелика на зап’ясті. Хто б міг подумати, що невинна підліткова мрія призведе до такого шуму в сім’ї? Бабуся, Ольга Семенівна, була в паніці, не знаючи, як доnомогти онучці «позбутися цієї зарази». І, звичайно ж, у всьому виявилися вин ні батьки дівчинки, які дозволяють дуже баrато своїй доньці: «Хіба можна дозволити дівчинці молодій так вчинити з собою! Вона ж майбутня мати! Та ще й бол ячейки мабуть!». У воrонь бабусиного гніву підкидали дрова її подружки, вигукуючи, що дівчину відрахують із університету, ніколи не приймуть на хорошу, престижну роботу, і заміж, мабуть, ніхто не покличе.

— Дівчинка ще маленька, вона сама ще не розуміє, що творить! Хіба батьки не могли поговорити з нею, розповісти, що це не підходить такій дівчині, як наша Катенька! Не лише не обговорили з дитиною, та ще й взяли, і сертифікат у цей салон подарували! Не можу просто зрозуміти, як мій син припустив таке! — стверджувала Ольга Семенівна. Батьки Каті нічого nоганого у маленькому татуюванні не бачать. І доньці вже 18 років – може сама вибирати, що та як робити. Катя завжди добре вчилася, вступила на бюд жет у найкращий університет міста, і тому точно заслужила на виконання своєї давньої мрії.

Але бабуся була іншої думки, адже, за її словами, за їхніх часів «наколки били лише зеки та хулігани», а порядні дівчата навіть думати про це не могли, та й не хотіли. Звичайно, батьки Каті довго намагалися пояснити бабусі, що часи змінилися, і тепер татуювання – це частина образу, і нічого кримінального у собі несе. Для старшого покоління таке самовираження людини здається божевільним та дур ним. А молодим і волелюбним молодим людям хочеться рухатися в ногу з часом і пробувати тут і зараз все, що їм хочеться і що модно. Усі мали свій погляд на цю подію. Але батьки були раді, що їхня донька щаслива у свій День народження! А бабуся звикне до цього з часом. А як Ви вважаєте, чи батьки мали зупинити Катю?

Leave a Comment