Коли мамі потрібна була доnомога, дружина заявила, що має справи. Але коли справа дійшла до квартири, вона забула про всі справи.

Як кажуть — «Немає зла без добра», тільки мені знадобилося дуже багато часу, щоб зрозуміти цю просту істину, але головне, що зараз у мене все налагодилося. Отже, розповім Вам історію про те, що лихо, яке сталося з мамою, стало відправною точкою у зміні мого життя. Як тільки я закінчив вищий навчальний заклад, до нас на випускний запросили вище керівництво передових фірм, і на випускний директор компанії, поговоривши зі мною, запропонував мені роботу. Умови були просто прекрасними, зарnлата хороша, відмовлятися було просто нелогічно, просто питання було в тому, що компанія була в іншому місті, тобто довелося б залишити одну маму.

Мама, дізнавшись про це, сказала, що я маю погодитися, і я радий, що послухав маму, бо ця робота дала мені дуже цінний досвід; я швидко піднявся кар’єрними сходами; тільки один мінус – у мене не було відпусток, я не міг відвідати маму. Директор мій був гарною людиною, я йому подобався, і одного дня він познайомив мене зі своєю дочкою, яка здалася мені дуже гарною. Ми почали часто перетинатися і вийшло так, що почали зустрічатися, а потім і призначили дату весілля. На жа ль, мама не змогла прийти на весілля за станом здо ров’я, але весілля пройшло добре, потім і в сімейному житті все було чудово до одного моменту.

Якось мама пішла в магазин за молоком. Справа була взимку, вона посковзнулася на льоду та пошкодила хребет. Я одразу відпросився з роботи та поїхав до мами. Моя дружина сказала, що не може поїхати зі мною, оскільки вона записана на процедури косметології; Мені це не сподобалось. Поїхав я до мами, і зрозумів, що все серйозно, і так як я не міг залишатися з мамою, то найняв доглядальницю. Нею виявилася молода жінка, яка втратила чоловіка, і коли вона довела свою відданість і стала для мами незамінним помічником, мама вирішила прописати квартиру на її ім’я. Я був не проти, але сказав про це своїй дружині; вона влаштувала сkандал і сказала, що мама неправильно вчиняє, що дарує квартиру пройдисвіту. Тут я зрозумів, що припустився помилки, подав на роз лучення, бо давно помітив у ній відсутність людських якостей. Я звільнився з роботи, приїхав до свого рідного міста до мами; і вийшло так, що я одружився з доглядальницею моєї мами; Тепер у нас все добре, вирощуємо дітей.

Leave a Comment