Біля нашого будинку стояла люлька. Стало ясно, що хтось залишив дитину. Але потім сталося справжнє диво

У моєї подруги був ювілей. Поверталися ми з чоловіком додому і побачили поруч з нашим будинком коляску, а в ній маленька дівчинка. Дитина була новонарод женою. Ми дуже сильно здивувалися, тому що самі вже довгий час не могли мати дітей. Напевно, хтось спеціально її залишив біля нашого будинку. Було досить холодно, і тому ми дитину забрали в машину і подзвонили в nоліцію. Поки nоліція приїхала, ми по записці дізналися, що дівчинку звуть Рената, і була вказана дата народження.

А ще за весь цей час ми встигли познайомитися, і вона нам навіть встигла сподобатися. Після того, як nоліція забрала дитину і її віддали в дитячий будинок, ми вирішили удочерити її. Ми місяць возилися з документами і, нарешті, нам дали згоду. Але саме в той день, коли ми повин ні були забрати нашу дитину, приїхали якісь іноземці на машинах і вимагали дівчинку. Вони говорили, що це їхня внучка. Потім виявилося, що дівчина іншої національності завагітніла від хлопця не їхньої нації. І так як у них це не прийнято, вона приховала все це. Народила, залишила біля нашого будинку — і пішла додому.

Так як хлопець її кинув, вона не могла батькам про це сказати, але одного разу їй стало nогано, і батько все ж дізнався про все. Коли родичі дізналися, вони вирішили, що заберуть свою внучку додому. Вони зробили тест, і виявилося, що ця дівчинка — дійсно їх малюк. І природно, дитину віддали їм. Ми спочатку дуже сильно засумували, але у нас потім теж сталося диво. За довгий час я, нарешті, дізналася, що ваrітна. Звичайно, після цього всі 8 місяців мені довелося пролежати в ліkарні. Незабаром на світ з’явилася і наша дочка. А про Ренату ми все одно пам’ятаємо. Ми її встигли полюбити.

Leave a Comment