Прийшла я додому раніше. А дивлюся, в коридорі стоять квіти і цукерки, подумала, що це для мене. Але виявилося

Мій тато був військовим і ми переїжджали кожен раз з одного міста в інше. З дитинства я була дівчинкою-пацанкою, постійно билася з хлопчиками. Тато з дитинства навчив мене прийомам, і у мене дуже добре виходило, я відмінно билася. Проте коли я виросла, хлопчики стали дивитися на мене по-іншому, і мати сказала, що це нормально, адже я красива дівчина, звісно, що вони будуть дивитися на мене по-іншому.

Але все це дратувало мене ще більше, і я nродовжувала постійно з ними битися. Ось одного разу я зустріла його і сильно полюбила. Коли він мене nроводжав до будинку, тато нас побачив, nосварив мене, але все ж, запросив його до нас додому. Вони дуже добре поспілкувалися. Я в цей час спала, а вони до ранку базікали, але я була рада, що вони зрозуміли один одного і порозумілися. Коли я вийшла заміж за нього, мій тато почав з ним спілкуватися більше, ніж зі мною. Таке відчуття, що це він його син, а я-чужа дівчина. Тато приходив до нас додому зі спиртним, і вони до ранку пили, і він на мене взагалі не дивився.

Одного разу я прийшла додому, побачила в коридорі квіти і цукерки і подумала, що це для мене, але виявилося — чоловік мені зрад жує. Я тоді згадала всі свої прийоми і гарненько побила його, і він потрапив до ліkарні. Тато прийшов до мене і сказав, що я накоїла справ, але він все владнав, скоро мого чоловіка вилікують. Я була в шоці від того, що він почав захищати чоловіка і говорив, що з чоловіками таке буває. Я вирішила, що більше не хочу з ним жити, і роз лучуся. А татові, як зрозуміла, я теж не потрібна. Тепер у нього є син, нехай з ним і спілкується, а я поїду від них куди очі дивляться.

Leave a Comment