З раннього ранку телефон чоловіка вибухав від дзвінків, це була моя свекруха. Я відключила телефон чоловіка, але свекруха вирішила не здаватися

Я недавно наро дила і ще не встигла звикнути до нового ритму життя. Мій син дуже примхливий хлопчина і часто засинає тільки під ранок. Так і недавно я ледве поклала його в 5, а сама прийняла душ і прийшла, нарешті, потонути в теплому ліжку, але недовго тривали мої насолоди. Через кілька годин телефон чоловіка задзвонив. Я була такою втомленою, що просто проігнорувала дзвінок. Потім телефон знову задзвонив. Тут і син підключився. Я поставила телефон на вібрацію і почала знову заколисувати сина.

Вібрація теж заважала синові спати, а за півгодини телефон дзвонив вже вдесяте. Коли малюк знову відключився, я взяла телефон і поставила його на беззвучний режим. У нас був вихідний, а я знала, що свекруха любить дзвонити взагалі з будь-якого приводу. Хоч я і намагалася розбудити чоловіка, мої спроби були марними. Загалом, відключивши звук телефону назовсім, в 9 я знову спробувала, нарешті, відпочити, але (EV/V) мої спроби знову ні до чого не привели. Цього разу вже почали стукати в двері. Я була такою злою, що готова була порвати будь-кого, хто стояв тоді за дверима. Це була подруга моєї свекрухи, Ніна Миколаївна.

Вона наполегливо стукала і кричала, чи все у нас в порядку. Я не витримала; встала відкрила двері, нагрубила старенькій, а вона мені: — Знаєте, як Ритка злякалася? Ви б хоч на дзвінки відповіли, а то вона там вже з розуму сходить. Тут я подзвонила свекрусі: — В порядку ми, в порядку, а у вас з головою що не так? Невже, так складно зрозуміти, що у нас єдиний вихідний сьогодні, ми хочемо виспатися на тиждень вперед, а ви своїми дзвінками… — Ти ж недавно мамою стала, нахалка, — відповіла свекруха, — перехвилювалася я! Ну, ось, скажіть, як мені бути і як на це відреагувати? Я просто серйозно не розумію, чи нормально це взагалі, чи я якась аrресивна?

Leave a Comment