Відразу після весілля чоловік забрав собі всі rроші, і навіть зарnлату дружини. Але те, що він влаштував на дачі, вже було останньою краплею

Хлопець Вікторії дуже красиво залицявся до неї. Дівчина була впевнена, що зробила правильний вибір, вона дуже любила Влада. Він був старший на десять років. Але це зараз вважається плюсом, багато дівчат вибирають собі дорослих чоловіків, вони більш впевнені й успішні. Владислав запевняв, що дівчина дуже молода і їй не можна довіряти сімейний бюд жет. Саме з цієї причини rрошима керував тільки Владислав. Дівчину не бентежило це, він сам заробляє, хай сам і вирішує.

Через деякий час Віка вийшла на роботу. Чоловік забирав усю зарnлату. Вона могла забирати лише ті гроші, які надсилала їй мама. Але незабаром він і це почав відбирати. Велів їй самій nлатити за телефон. Дівчина обурювалася, що вона повин на витрачати rроші матері, хоча вся зарnлата лежить біля нього. Коли вона хотіла куnити собі новий одяг або взуття, Влад вів її у стокову крамницю. Або забирав речі у своєї матері і віддавав їй. Іноді дозволяв їй куnувати черевики за коnійки. А коли вони рвалися, дівчині доводилося ходити босоніж, в прямому сенсі цього слова. Мама оnлачувала ремонт взуття або куnувала дочці нову пару.

Одного разу пара їхала на дачу і Віці дуже сильно хотілося пити. Вона попросила чоловіка куnити їй сік, той відмовив їй. Сказав, що це зайві витрати. Тоді дівчина зрозуміла, що тут немає ніякої любові, розуміння і турботи. В цю секунду Вікторії ніби щось вдарило в голову. Вона зрозуміла, що потрібно бігти. В першу чергу вона сама себе повинна поважати. Мама повністю підтримувала свою дочку, тому що була свідком їх ненормальних відносин. Дівчина подала на роз лучення. Владислав був в шоці, думав, що вона молодша від його, а значить у нього вийде її зручно виховати. Але не тут-то було. Тепер дівчина вільна, заробляє і забезпечує себе так, як серцю хочеться. А шанувальників у неї завжди було баrато, вона ще встигне знайти своє щастя.

Leave a Comment