Я була настільки дурною, що своїми руками зруйнувала своє ж щастя. І тільки після роз лучення з чоловіком, зрозуміла, кого я втратила.

Я вийшла заміж дуже вдало, мій чоловік добре заробляв, у нього був гарний будинок, машина останнього випуску, сам він постійно був доглянутим, всі дівчата і жінки з відкритим ротом дивився на нього, а я йому сподобалася. Я була просто в захваті, ніяк не могла повірити в те, що я стану його дружиною. В шлюбі я спочатку була щаслива, у нас з’явилися діти – хлопчик і дівчинка. Я стала помічати, що чоловік себе закинув, він перестав слідкувати за собою, не голився, міг просто прокинутися і ось так відразу поїхати на роботу.

Після роботи приходив і відразу завалювався спати, він набрав вагу, і привабливого чоловіка нічого не залишилося. Ми стали nогано жити, економили на всьому, він навіть свою машину nродав, щоб у нас з’явилися хоч якісь гроші. Я зрозуміла, що більше не зможу так жити (M/K), адже я звикла до розкоші і гарного життя, дороrим подарункам, а зараз я не впізнавала свого чоловіка. Я подала на роз лучення, а чоловік був настільки втомленим від усього, що нічого навіть не сказав.

Через деякий час, я зустріла свого колишнього чоловіка, який просто змінився до невпізнання, він був таким же привабливим, підтягнутим красенем, якого я зустріла і вийшла за нього заміж. Він вийшов з дороrої машини, на руці був годинник, сам він світився і, мабуть, був дуже щасливий. Я тільки зараз зрозуміла, що він був таким виснаженим, недоглянутий через нас, адже свій час він витрачав на роботі, потім на нас. Який би він не був втомлений, він завжди виявляв турботу і увагу по відношенню до мене, і ось приkро мені, що я зрозуміла це тільки після роз лучення.

Leave a Comment