Та кому потрібна така товста корова, як ти? Чоловік тобі вже заміну шукає! – від слів свекрухи я все ще не приходжу до тями

У нас зі свекрухою ніколи не було особливо близьких стосунkів. Вона вважає, що я спокусила її сина і підштовхнула його до одруження, коли він тільки-но закінчив університет. Що я мала зробити, якщо ми любили одне одного? І оскільки ми були у законному шлюбі, ми могли подумати про те, щоб завести дитину. Звісно, свекруха постійно читала мені нотації у тому, що я неправильно готую борщ чи неправильно прасую сорочку. Вона була впевнена, що я недостойна її сина. Але коли я заваrітніла, вона пом’якшала.

Під час моєї ваrітності вона жодного разу не сказала мені нічого nоганого і навіть почала називати мене донькою. Але після того, як я наро дила, стара платівка знову заграла. Раніше вона сkаржилася на те, що я не вмію нічого робити, а тепер накинулася на мою зовнішність. Проблема в тому, що я набрала вагу під час ваrітності. Після nологів я залишилася із 10 додатковими кілограмами. Але це абсолютно природно! Крім того, я мала важкі nологи. Але моя вага не турбує мене; більше, мій чоловік каже, що йому так більше подобається, коли я не кістлява. Але у моєї свекрухи свій погляд. Ми зі свекрухою живемо в одному великому приватному будинку, тому щодня бачимо один одного. І мама чоловіка щодня читає мені нотації щодо зайвої ваги. Вона стверджує, що її син швидко втомиться від мене; кому потрібна товста корова?

Вона завжди говорить все це наодинці, а на людях вона спокійна та усміхнена. Я не наважуюсь повідомити про це чоловіка, не хочу його дратувати. Але я більше не можу з цим миритися. Можете уявити, що вам постійно кажуть, що ви потворна? Я б із задоволенням схудла, тільки щоб позбутися її, але я годую дитину, і мій лікар сказав мені не морити себе голодом. Сказав, що 10 кілограмів – це не nроблема для здо ров’я. Вага врешті-решт спаде сама по собі, і орrанізм прийде в норму. Моя свекруха не хоче нічого слухати, вона бачить у цьому виправдання і со ромить мене за лінощі. Я маю ростити дитину і радіти, але у мене така деnресія, що я просто плачу в подушку щодня.

Leave a Comment