Через невістку скасували всі сімейні свята. Тому що нам со ромно показати її родичам.

Я нічого проти молоді не маю і властивих їм вчинків. Є певний вік для зовнішніх модифікацій, всі робили в своєму житті дурниці, бажаючи самовиразитися. Рвані джинси і яскраве волосся тільки зовнішня обгортка. Головне, щоб людина була хорошою. Волосся можна перефарбувати, а одяг поміняти. Це не головне. Намагаюся вам донести, що ніяких консервативних забобонів не маю. Однак, вибір мого сина мене вразив, не в хорошому сенсі. Зовнішній вигляд дівчини, яку він нам представив, як свою наречену, не був схожий на вираз вікового протесту. Це більше нагадувало безнадійну відсутність смаку. Вона була схожа на …

гібрид гламурної дівчини і емо. Пів обличчя займали перекачені губи, колір очей було важко розгледіти з-під нарощених вій, в носі блищав септум, а нігті були пофарбовані в кислотно-жовтий колір. Руки були покриті хитромудрими татуюваннями. Одягнена була в класичне, чорне плаття, яке ніяк не в’язалося із загальним виразом. У сина теж є кілька тату, але він швидко до цієї теми охолов. Став займатися спортом. Це диво зустрів у спортивному залі. Привів додому, щоб продемонструвати сучасні можливості косметології та батьківське схвалення отримати. Я прямо бачила, що мій чоловік намагався стримати сміх. Мені було не дуже смішно. Думала, може за оперенням папуги ховається тендітна, травмована душа? Може, вона людина хороша, розумна, просто вибрала собі такий образ? На жа ль, нічого такого. Леді здатна годинами говорити тільки про спорт, діє ти, косметику і про себе kохану.

Своїм стилем і способом життя вона пишається. Мова у неї дивно неграмотна. Я все дивувалася, звідки у неї це, але, коли познайомилася з її батьками, все встало на свої місця. Вони говорили так само. Син був налаштований серйозно, весілля все-таки зіграли. Ми з чоловіком були в змозі профінансувати пишний банкет, але з такою нареченою було со ромно. Відзначали в дуже вузькому колі сімейному. Я в їх сім’ю не втручаюся. Головне, що не лаються. Але мені страաенно соромно показати таку невістку родичам. Скоро у нас ювілей з чоловіком, ми хотіли відзначити в ресторані, але вона зганьбить мого сина. Справа не тільки в зовнішньому вигляді. Досить одного келиха шампанського, щоб з неї почали сипатися дурні жарти і вульгарні анекдоти. Моєму синові теж некомфортно, коли вона себе так веде, він намагається їй зауваження робити, але це не впливає на її поведінку. Думаємо, що все-таки відзначати не варто за таких обставин.

Leave a Comment