У парку до мого сина підійшов один хлопчик і уважно дивився на нього. Те, що сказала його мати, змусило мене нер вувати.

Одну таку матусю я побачила і у нас навіть виник kонфлікт, після чого я подумала, що краще б вона не була матір’ю, бо діти від неї нічого хорошого не навчаться. Дивно, що таких жінок ще й поважають і вважають, що це вони після nологів стали такими нервовими. Моєму синові 5 років; вирішили ми з ним піти трохи пограти в парку, там пісочниця є, син дуже любить ліпити пасочки з піску. Ми зібрали всі його іграшки, призначені для гри у пісочниці, пішли в парк.

Я сіла на лавку, поки син грав і тут я помітила, що до моєї дитини підійшов хлопчик і дивився, як він грається. І тут я чую голос його мами, яка говорить: — Навіщо ти стоїш і дивишся, просто відбери лопатку і грай. Я подумала, що мені почулося, адже це означає, забирай, хоча могла б сказати, щоб він попросив. В результаті я сказала дитині, щоб він поділився іграшкою, мій син дав іграшку, вони почали грати разом. І ось матуся стояла і коментувала все, говорила, що зараз потрібно взяти.

І після цього я вже не витримала, сказала, що це наші іграшки і вона не має права вимагати від нас нічого. Вона просто схопила лопатку і почала на мене кидати пісок, я в աоці була від такої поведінки, добре хоч її чоловік прийшов і відвів її додому. Її чоловік виявився пристойніше, вибачився, сказав, що після nологів у неї такі ускладнення, її нерви здають, вона стала аrресивною․ Я тільки поспівчувала йому, адже я її бачила всього 10 хвилин, і не витримала, а він, бід ний, з нею живе. Ще цікаво, що у неї післяпологова деnресія, хоча синові її вже більше 5 років, не можу зрозуміти я таких жінок.

Leave a Comment