Він урочисто підійшов до мене, привітав зі святом та гордо вручив мені коробку. А відкривши, я ледь не знеnритомніла

Ми з моїм хлопцем зустрічаємося трохи більше року . Все почалося напередодні мого дня народження . У той час ми не були добре знайомі , тому я не очікувала , що він зробить грандіозний жест на честь цієї події . У той раз він подарував мені плюшевого ведмежа . Пройшло багато часу з тих пір , як ми бачилися . Ми вже почали жити разом говорили про весілля і будували плани на майбутнє . Я обожнюю його , але є кілька аспектів наших відносин , які викликають у мене здивування .

За весь час нашого спілкування він нічого мені не подарував : тільки плюшевого ведмедика на день народження та деաеву косметику , куплену з мого прохання . Навіть квіти , які він приносив , були з його дачі . Для мене головне — увага і турбота , але , схоже , йому просто не хочеться іноді витратити на мене зайві гроші . Мій kолишній хлопець не завалював мене подарунками , але на свята завжди дарував щось корисне та приємне : праска , телефон … Навіть якщо у мого kолишнього не було грошей , він всі одно дарував мені хоча б букет квітів . Я намагалася сказати своєму хлопцю , що хочу , щоб він більше доглядав за мною і робив сюрпризи . Але все , що він зробив , це двічі влаштував мені » романтичну вечерю » з піцою та ролами . Природно , мені це сподобалося , але я сподівалася на набагато більше .

Нещодавно знову був мій день народження , і я сказала , що хочу отримати у подарунок сережки . Хлопець заявив , що врахує мої побажання, і навіть поцікавився кольором та формою прикрас . Я чекала не золото , але як мінімум срібло : на мій ювілей він подарував мені деաеву біжутерію низької якості . У мене склалося враження , що йому було всі одно , що подарувати . У той же час я розумію , що його зарплата не цілком мізерна і що він не перебуває у важкому фі нансовому положенні . Дарувати деաеву позолочену дрібничку — це образа для мене , але він не бачить у цьому нічого поrаного і стверджує , що давно шукав для мене ці сережки . Можливо, що чоловік не помітив жа хливу якість прикраси , або він просто знущається наді мною ?

Leave a Comment