Нова дружина мого чоловіка вирішила псувати мою малолітню доньку, а дочка сліпо вірить у те, що тітка Варя – її близька подруга.

Коли чоловік сказав мені, що зустрів і покохав іншу жінку, я не стала сkандалити, обурюватись, адже все в житті буває, та й чоловіком він був чудовим. Я просто сказала йому, щоб він був щасливий, подякувала за 10 років шлюбу, і ми роз лучилися. Чоловік виявив себе чоловіком, залишив квартиру та машину мені, собі забрав лише дачу. Він також сказав, що обов’язково доnоможе з алі ментами, хоча донька вже була школяркою, а я працювала, але від алі ментів не відмовилася.

Щовихідні, чоловік забирав доньку до себе додому, він познайомив з Варею, а та почала псувати мою дочку. Вона працювала у сфері візажу, тому почала вчити її фарбуватися, а моїй дочці лише 8 років, навіщо їй косметика. Коли вона прийшла додому нафарбованою, я попросила змити косметику, а чоловікові сказала, щоб він поговорив зі своєю дружиною, щоб вона більше такого не витворювала. Чоловік сказав, що розділяэ мій погляд, і обов’язково поговорить із нею.

Після цієї розмови донька перестала приходити нафарбованою, але я бачила сліди від косметики. Мені стало ніяково від того, що вона вчить доньку брехати, я знову сказала чоловікові; він сказав, що поговорить із дружиною остаточно та серйозно. Я стала помічати, що донька після цього змінилася , стала на мене по-іншому дивитися, а виною була Варя, вона говорила, що я nогана, якщо багато чого забороняю, але я ж роблю для її власного блага. Мені навіть здається, що його дружина спеціально це робить, щоб донька перестала до них ходити, але зараз я сама забороняю доньці з’являтися у них удома, щоби не набратися нічого nоганого.

Leave a Comment