Син привів додому наречену-ваrітну, але виявляється-невідомо, від кого вона ваrітна.

Наш син Толя був одружений на Ірі. Все було добре, Ірочка була відмінною дружиною і мамою. У них з Толею наро дилася дочка. Внучка кожні вихідні до нас приїжджала в гості. Була щаслива сім’я. Тільки ось потім Іра дізналася, що Толя їй зрадив з сусідкою, поки вона з донькою була у відпустці. Іра відразу зажадала роз лучення. Ми з чоловіком намагалися її відмовити, щоб зберегти сім’ю. Але Іра сказала, що більше не може дивитися йому в очі. Мені було шkода Ірочку, а ще більше шkода внучку, яка тепер розривається між двома батьками. Потім Толя став з kолишньою дружиною майно ділити: поки вся ця історія з судами закінчилася, Іра вже знайшла собі іншого чоловіка, і вони з нашою онукою поїхали закордон.

Приїжджають раз на рік, тільки так і бачимося з онукою. Після цього Толя сильно змінився, закрився в собі. Він перестав розмовляти з нами, чимось ділитися важливим. Весь час мовчав, губив себе. Нам з чоловіком було важко за ним спостерігати, він буквально переводив себе, весь час відчував провину. Але одного разу Толя прийшов до нас в гості дуже навіть веселий. Розповів, що зустрів жінку, з якою хоче пов’язати свою долю. Ми з чоловіком стали готуватися до появи нової невістки, все ж — Толя ще молодий, всього 42 роки, ще все життя попереду. Прийшла до нас в гості Таня. Коли вона зняла своє пальто, то ми побачили великий живіт.

Таня була вагітна, але Толя нам нічого про це не говорив. Таня була дуже тихою і замкнутою. Я думала, може вона першої зустрічі со ромиться. Але ні, виявилося, що вона по життю така, як заморожена. Але у нас в родині всі веселі, життєрадісні. Ми любимо погуляти, потанцювати, співати пісні ввечері під гітару. Для Тані це все було чужим, не виходило у мене знайти з нею спільної мови. Тоді я запитала у Толі, а як так вийшло, що вона вже ваrітна. Реаkція сина здивувала, він не хоче про це говорити. Так ми з чоловіком зробили висновок, що, можливо, дитина не від Толі.

Leave a Comment