Коли я наро дила дочку, тато був надмірно радий, але з часом я бачила, що він віддаляється від внучки. Причина вразила мене

Моя мама пішла з життя так швидко. Ось ще недавно вона раділа за мене на весіллі, а зараз її вже немає. У неї стався крововилив в мозок, все так швидkо і безповоротно. Через рік я дізналася, що ваrітна. У мене народилася дівчинка, мене дуже підтримували чоловік і тато. Тато взагалі практично не відходив від своєї внучки, він знайшов новий сенс життя саме в ній. Дочку я назвала Кірою. Кіра швидkо росла, ось вона вже навчилася ходити, говорити, тепер вже бігає. Тато забирав онуку до себе на всі вихідні, поки ми з чоловіком могли провести час разом і відпочити.

Але потім тато став рідше до нас приїжджати. Якщо Кіра бігла до нього на ручки, то він різко вставав і говорив, що йому потрібно йти. Або він швидко придумував, що у нього болять ноги або голова. Мені це все здавалося дивним. Коли Кірі виповнилося 5 років, то тато з сумом дивився на внучку. Я цьому так здивувалася, адже у дитини день народження, все в сім’ї добре … чому тоді тато так сумує? А потім він зовсім перестав до нас приїжджати, і зовсім не хотів бачити Кіру. Тоді я сама без дитини приїхала до тата на серйозну розмову.

Він довго не хотів мені розповідати, а потім зізнався. Виявляється, Кіра просто точна копія моєї мами. Такий же розріз очей, таке ж кучеряве волосся, такі ж губи. У неї навіть манера качати головою така ж, як у моєї мами. І тато сказав, що йому боляче дивитися на внучку і кожен раз згадувати свою покійну дружину. А з кожним роком Кіра все більше схожа на мою маму. Я заспокоїла тата, сказала, що таким чином мама завжди буде поруч з нами. Він пообіцяв, що через деякий час налаштується і знову почне бачитися з онукою. Дуже сподіваюся, що тато впорається.

Leave a Comment