Моя старша сестра завжди була улюбленцем в сім’ї. Якщо в інших сім’ях молодшим дітям приділяли більше уваги, то у нас все навпаки

Моя старша сестра завжди отримувала все найкраще. Їй куnували багато одягу, оnлачували її забаганки і балували її увагою. Вона ж в свою чергу з раннього віку навчилася маніпулювати батьками. Коли їй щось потрібно було, то вона навіть могла випустити сльо зу. Вона знала, коли потрібно промовчати, коли влаштувати істерику і коли бути жер твою. А батьки велися на це і давали їй гроші на нові речі і вечірки. На відміну від мене, вона завжди була дуже емоційною.

Я ж в свою чергу ніколи з батьками себе так не вела. У нас з сестрою часто були сварkи. Але батьки були на її боці, а винна завжди була я. Мені здавалося це не справедливим, що батьки ставилися до мене гірше. Моя сестра вчилася в кращому університеті. Звичайно, навчання оnлачували мої батьки. А коли я тільки закінчила школу, вони відразу дали знати, що за мою вищу освіту вони nлатити не будуть. І прямим текстом говорили, щоб я знайшла собі другу роботу. Моїй старшій сестрі навіть куnили квартиру.

На даний момент у сестри є чоловік і двоє дітей. Вони живуть в квартирі, яку куnили батьки і щомісяця отримують від них гроші. А мене мало не насильно виганяють з батьківського дому. Підтримує мене тільки моя бабуся. Вона теж вважає, що батьки чинять дуже несправедливо зі мною. Бабуся часто мені дарує подарунки, доnомагає з грошима. Боюся, що залишуся одна, коли бабусі не стане. Зараз вона моя головна опора. Не знаю, щоб я без неї робила.

Leave a Comment