Те, як дружина виховує нашого сина, ні в які ворота не лізе. Вчора у мене був вихідний, І ось дивився з вікна на свого сина …

У нас в родині постійно виникають суперечки з приводу виховання дітей. Найбільше дратує те, що дружина ніяк не реагує на мої зауваження. Вважає, що я, як чоловік, нічого не розумію у вихованні дітей. У нас двоє дітей: старший син, якому дев’ять років, і дочка, їй чотири роки. Дружина постійно балує дочку, приділяє їй більше часу, і ніколи не карає за пустощі. А ось сина дружина постійно лає за найменші провини. І навіть коли винна дочка, все одно відповідає за це син.

Я не можу постійно контролювати дружину, так як більшу частину часу проводжу на роботі. А коли повертаюся додому, то завжди спостерігаю таку картину: дочка грає з мамою, а син сидить один у себе в кімнаті і вчить уроки. Дружина весь час твердить, що хлопчика не можна балувати, а то виросте нюня. Я розумію, що син старший і повинен нести відповідальність за свої проступки. Але і дочки не можна все спускати з рук У суботу у мене був вихідний, І я спостерігав таку картину граючи, дочка розкидала всі іграшки на підлогу. Син в цей час гуляв у дворі. А ввечері дружина лаяла саме сина, і вимагала забратися в дитячій кімнаті.

Коли я заступився за нього, дружина сказала, щоб я не втручався і не захищав сина. Тепер не знаю, як нам з дружиною прийти до компромісу. Вона постійно нагадує мені, що я nогано розбираюся у вихованні дітей. Мою маму вона навряд чи послухає. Хоча у неї теж було двоє дітей, і вона ніколи не розділяла нас з братом. Якщо хтось пустував, то отримували по заслугах обидва. Я впевнений, що якби теща не жила так далеко, то доnомогла б мені. Так як самому мені не впоратися. Але я все-таки вирішив викликати маму дружини. Може бути їй вдасться пояснити дочці, що вона неправильно виховує дітей.

Leave a Comment