Бабуся Олена засмутилася, бо думала , що її Алінка заміж вийшла за сільського хлопця, але дуже скоро її думка змінилася.

Сергій завжди мріяв про баrате життя. У дитинстві він казав, що в нього має бути хороший будинок. Хотів, щоб грошей на все вистачало. Сам він сільський. Тато рано пішов із життя, мама працювала на фермі та виховувала дитину одна. Було тяжко, але жили вони нормально. Сергій мріяв про гарне життя. Він був маленьким, але спритним хлопчиком — мамі на городі доnомагав, лагодив зламані предмети. Коли він закінчив школу, мама казала, щоб він поїхав у місто вчитися. Однак він мав інші цілі. Сусід часто закликав його доnомогти.

Він дрібним ремонтом займався. Так Сергій у нього паяти та столярничати навчився, машини ремонтувати. З машинами у нього були добрі успіхи. Місцеві його звали механіком. У п’ятнадцять років хлопець уже сам заробляв та доnомагав матері. Він збудував гараж, в якому займався ремонтним машином. До нього навіть люди із міста приїжджали. Справи пішли вгору. Він купив собі машину. Відкладав гроші та почав будувати будинок. Якось на дорозі Сергій зустрів сусідку. Хлопець допоміг Аліні полагодити машину, яка заглухла посередині дороrи. Наступного дня бабуся Аліни покликала хлопця, щоб віддячити його пиріжками.

Аліна вийшла з кімнати, у Сергія тьохнуло серце. — Яка ти красива. Як у фільмі … Ходімо, на своїй машині тебе покатаю, наші сільські місця покажу. А повіз він її за село, там пагорби та поля – все в квітах. Потім і до сусіднього села відвіз – на кар’єр купатися. Молоді класно проводили час, а незабаром зізналися один одному у почуттях. Бабуся Аліни була проти , онука її міська, а хлопець сільський. А як дізналася, що Сергій будує будинок, відразу змінила свою думку. Минуло десять років. Життя Сергія склалося так, як і мріяв. Дівчина у гарному халаті виносить чашку кави на веранду. Діти бігають, веселяться. Прямо як у кіно! Навіть краще…

Leave a Comment