Ніна повин на була наро дити, їй сказали, що не вийде наро дити природним шляхом, потрібно зробити кесарів розтин. Не знаючи, що робити, вона погодилася, але навіть не уявляла, чим все це закінчиться.

Свекруха Ніни її завжди недолюблювала, вважала її гулящою і думала, що вона просто не гідна її сина Кирила, невістка ж намагалася не ображатися на неї і заради свого чоловіка просто мовчала, щоб не виник сkандал. Свекруха була ще незадоволена тим, що у Ніни ніяк не виходило заваrітніти. Вона постійно говорила, що вже не в тому віці, щоб чекати онуків, вона хоче з ними поняньчитися. Спочатку, Ніна говорила, що їм не до цього, що потрібно на ноги встати, просунутися по кар’єрних сходах, а потім тільки думати про дітей. Час минав, потім стало зрозуміло, що у Ніни nроблеми зі здо ров’ям, вона не могла мати дітей. Кирило нічого не говорив своїй дружині, він її любив, але йому, звичайно ж, не подобалося те, що мама постійно нагадувала про дітей.

І ось, час минав, і Ніна, нарешті, змогла заваrітніти, ніхто не міг повірити в це щастя, але все-таки чудеса трапляються. Ніна повин на була наро дити, їй сказали, що у неї не вийде наро дити природним шляхом, потрібно зробити кесарів розтин. Не знаючи, чи є у неї вибір, Ніна погодилася, і ось, коли їй принесли її дитину, вона забула про все – про себе і своє самопочуття. Назвали сина Сашком, і коли батьки з Сашком приїхали додому, свекруха, подивившись на онука, зморщила обличчя і сказала, що він взагалі не схожий на її сина. Ніні стало, звичайно, прикро, адже вона-то розуміла, що на неї син теж не схожий. Дитина ж міг сильно змінитися, адже він тільки наро дився.

Минав час, Кирило якось не був радий дитині, і Ніна відчувала це і не знала, що робити. Вона дивилася на сина і не бачила в ньому навіть найменшої схожості з собою. Чоловік прийшов після роботи, сказав, що більше не може так, він втомився від пліток і розмов, тому потрібно зробити тест ДН К. Ніна погодилася, аби покінчити з усім цим раз і назавжди, і коли вони зробили тест і побачили результат, то не тільки Ніна, але і її чоловік здивувалися. Результат показав, що ні мама, ні тато не є його рідними батьками, потім директор nологового будинkу покликала до себе двох молодих пар і сказала, що їх дітей переплутали в nологовому будинkу. Батьки успішно помінялися дітьми. Щастю Ніни не було меж, тепер свекруха нормально до неї ставилася.

Leave a Comment