Катя соромилася з’являтися на людях через свою роботу. Але одна зустріч на ювілеї подруги змінила все

Найкраща подруга Каті, Ганна, запросила її на своє п’ятдесятиріччя. Аня була успішною. Вона вийшла заміж. Жила у місті. Вона мала салон красою. Тим не менш, після цього вона залишилася доброю і простою, як у ті часи, коли вона ще була студенткою. Життя Каті склалося не так вдало. Її шлюб не вдався. Вони роз лучилися коли її синові, Максимові, було 2 роки. Вона переїхала до батьків у село. Катя влаштувалася там працювати. За допомогою батьків вона виростила сина. Максим уже був студентом. Катя ж працювала в агрофірмі. Вона щодня проводила під сонцем у полі, де вела облік роботи комбайнів. Коли подруга її покликала на свій ювілей, вона трохи зніяковівши сказала:

— Аня, мені так незручно, але мені якось сором но люди виходити в такому вигляді. Я почорніла від сонця. — Слухай, Кать, а ти таки дивна! Я тут з Канн повернулася, а в тебе засмага задарма вийшла. Скажеш загалом, що засмагала на морі, зрозуміло? — Гаразд, — сказала Катя. Коли Катя була в Ані вдома, Аня помітила її просте плаття. Вона повела її в перукарню і дала їй одне зі своїх вбрань. Катя одразу подобрішала. — Бачиш? Ми тобі ще й чоловіка сьогодні знайдемо! Вони пішли до ресторану. Катя довгий час не бувала у подібних зборах. Їй стало ніяково і вона вийшла на балкон.

— Ви де засмагали? — пролунало ззаду. До неї підійшов досить симпатичний чоловік середнього віку. — На полі, — коротко відповіла Катя. — Ви пшеницю жали? — пожартував той. — Щоб ви знали, вже давно як є комбайни для цього. — То ви комбайнер? Вони посміялися. І розмова почалася. Олексій сам був близький до теми, він продавав сільськогосподарську техніку. Так вони й говорили цілий вечір. Катя повернулася до села і довго думала про нього. Через кілька днів до її села приїхала незнайома машина. Виявилося, що це був Олексій. У той момент пролунав дзвінок: — Катю, мене Олексій питав, де тебе знайти. Схоже, він у тебе заkохався! Катя заnлакала від щастя.

Leave a Comment