Друг покликав нас з дружиною до себе на дачу посмажити шашликів, але як виявилося потім в друга були зовсім інші плани на нас

У мого друга була дача, і я дуже хотів влітку з’їздити до нього, відпочити від міської суєти, і навіть сказав про це своїй дружині. І ось, ми мріяли про відпочинок, і до нас приїхав той самий друг; ми трохи поговорили, і якось у розмові, один сказав, що як раз відкрився дачний сезон і ми можемо поїхати до нього відпочити. Я дуже зра дів, так як сам хотів йому сказати про це. І ось, ми вирішили у неділю зібратися з дружинами у нього на дачі, зробити смачні шашлики, відпочити на природі, попаритися в лазні. Коли приїхали на його дачу, дружини почали накривати на стіл, а ми з другом — смажити шашлики.

Шашлики були готові, вийшли дуже соковитими і смачними, ми сіли їсти. І під час розмови один почав розповідати, які у нього плани щодо цієї дачі; він сказав, що потрібно пройти ділянку, прибрати все накопичине сміття. Я все це слухав і думав, до чого це все він мені каже, а потім, в кінці свого оповідання, друг заявив, що я пови нен доnомогти йому. Почувши це все, я спробував віджар туватися, типу, ми приїхали сюди, щоб відпочити, а не сміття прибирати; він відповів, що я йому друг, тому можу і доnомогти. Я не проти доnомогти своєму другові, але насправді не в цей раз, так як я з дружиною приїхав всього на один день.

Я поговорив з дружиною вночі, коли лягли спати, запитав щодо всього цього, що вона думає; вона сказала, що нічого страш нього можна залишитися ще на один день і доnомогти. І ось, ми залишилися, почали доnомагати, зробили майже все, і помітили, що до цього часу мій друг постійно кудись іде, його дружина також займається незрозуміло чим. Коли повернувся друг, я сказав йому все, що думаю з цього приводу; я дав йому знати, що я не де шева робоча сила і не дозволю користуватися мною. Після цієї неприємної розмови ми з дружиною поїхали; більше ми не спілкуємося з ним, так як таких друзів не буває.

Leave a Comment