Чоловік, схвильований тим, що у нього буде пятеро дітей, дізнався, що йоrо подруrа підро6ила всю ваrітність․

Чоловік з Монреаля протягом декількох місяців вірив, що стане батьком не одного чи двох, а п’ятьох дітей.
Спустошений » майбутній батько «поділився моментом, коли дізнався, що весь процес вагітності його подруги був брехнею.Пол Серватій був в захваті, коли його подруга Барбара Бьенвеню поділилася з ним чудовою новиною, яку вона чекала. Він присвятив більшу частину свого часу і енергії підготовці до того, щоб стати батьком.

Закохані зустрічалися в Інтернеті в літні місяці. До вересня, всього через два місяці після того, як вони почали зустрічатись, Серватій дізнався, що скоро стане батьком.Потім Бьенвеню сказала йому, що вагітна двійнею. Двоє немовлят перетворилися в трійню.Приголомшливі новини тривали, і Бьенвеню повідомила йому, що вагітна четвернею. Нарешті, вона сказала Серватій, що чекає п’ятьох дітей.

Серватій як і раніше був схвильований і радий тому, що знаходиться зі своєю дівчинкою і п’ятьма дітьми. Він уже вибрав імена для їхніх дітей, і його батьки випробовували таке ж хвилювання. Вони не могли дочекатися зустрічі зі своїми п’ятьма онуками.Спільнота і деякі місцеві підприємства також були раді почути про фантастичну новину. Вони навіть пожертвували одяг, іграшки та інші дитячі речі, щоб допомогти починаючої сім’ї.

У будинку Серватій чекали п’ять порожніх колисок. Проте, вони залишаться порожніми навіть після того, як у його подруги настане термін.Серватій не міг повірити, що він ніколи не зможе потримати жодного зі своїх дітей, не тому, що вони не змогли вижити. П’ятірки, хоч як би він хотів, щоб вони були здоровими і нормальними, ніколи не існували.

Коли Серватій відвіз Бьенвеню в лікарню, медсестра відвела його в сторону і поділилася з ним результатами аналізу крові своєї подруги. За словами медсестри, Бьенвеню була вагітна.

Його дівчині не потрібно було залишатися в лікарні протягом довгих годин пологів. Їй потрібно було пройти психіатричний обстеження на предмет наявності фантомної вагітності.«Я втратив все, це було все моє життя», — сказав Серватій. Б’єнвеню поділилася тим, що вона буде робити з усіма подарованими їм предметами.

«Я поверну всі ці речі людям, які їх послали, або викину. Я хороший чоловік, і я не маю ніякого відношення до цієї брехні «, — сказала вона.

Барбара Бьенвеню страждала псевдоціезом, також відомим як фантомний вагітність, помилкова вагітність або істерична вагітність. Вона вважала, що вагітна, і її тіло почало відчувати симптоми вагітності, такі як набряк живота, ранкова нудота, збільшення ваги і лактація. Єдина відмінність між псевдоціезом і вагітністю-це наявність плода.

Ми сподіваємося, що Серватій одного разу відчує справжнє щастя бути батьком.
Що ви думаєте про цю історію? Чи вважаєте ви, що псевдоціез або фантомний вагітність-це жорстоке психічний розлад? Дайте нам знати в розділі коментарів нижче! Ми хотіли б почути вашу думку!.

Leave a Comment