Чоловік заявив мені, що наша нова квартира належатиме тільки йому, почувши його застереження я була приголомшена

Карині та її чоловікові дуже сподобалася квартира, і вони одразу вирішили куnити її. За ціною дуже зручною. Світла, гарна двокімнатна квартира. Саме така, яку вони хотіли. Коли Макар мав піти та оформити квартиру, Карина сказала, що теж приєднається до нього. За дитиною гляне няня, поки вони повернуться. Але Макар сказав їй залишатися вдома. Все одно він має намір оформляти квартиру на маму. Це рішення чоловіка вразило Карину. Але потім усе з’ясувалося. Та квартира, в якій зараз живуть, дісталася Карині від матері у спадок. Вони з чоловіком там мешкали після весілля. Макар зробив ремонт у квартирі дружини, і вони почали її обживати. У них не було понять – твоє чи моє. Все було спільне. Макар добре заробляв, повністю утримував сім’ю. До того ж, завжди відкладав rроші.

Карина ж була домогосподаркою. Не було потреби працювати. Завжди в їхньому будинку було чисто, акуратно. Смачна їжа на столі. Вона старанно стежила за уроками дитини. У неї був люблячий чоловік та міцна сім’я. От і вирішили куnити собі нову квартиру. В однокімнатній тісно вже. І та квартира, яка їм сподобалася, належала подрузі матері Карини. Карина дуже надихнулася, коли побачила квартиру. Та там і ремонт особливо не був потрібен. Майже все було в її стилі. Коли Макар сказав таке з приводу оформлення, Карина вирішила це обговорити. І Макар почав говорити такі речі, від яких Каріні стало неприємно. Виявляється, Макар хоче оформити квартиру на його маму, бо думає: мало, щось станеться потім. На його ім’я нічого нема. Квартира, однокімнатна, належить дружині.

А якщо на новій буде його ім’я, то при роз лученні половина автоматично дістанеться Карині. -Зараз куди не глянь, всі роз лучаються, – каже Макар, – не знаєш, що станеться потім. Я відкладав гроші на цю квартиру, вона моя. Все одно я у мами єдина дитина, все потім дістанеться мені. – Ти серйозно все це говориш?, – Запитала обурена Карина, – У тебе реально такі думки? Ти серйозно думаєш про роз лучення? І чому я про це не знала і вважала, що у нас міцна і хороша сім’я? -Я не думаю про це, кохана. Я дуже тебе люблю. Просто про всяк випадок хай буде так, гаразд? – відповів Макар. Карина більше нічого не сказала. На душі було боляче та неприємно. Почути таке від чоловіка вона не очікувала.

Leave a Comment