Якось я дізналася, що чоловік таєм но від мене всі ці роки відкладав гроші для того, щоб у разі роз лучення у нього був шанс розпочати нове життя. Я вирішила провчити цього гада .

Я хочу роз лучитися з чоловіком, з яким жила вісім років і наро дила для нього дочку і причина того недовіра . Коли ми тільки одружилися, чоловік відмовився переїхати до моєї власної двокімнатної квартири, натомість запропонував куnити своє житло. Це свекруха налаштовувала його проти мене, говорила, що чоловік вкладатиме гроші в мою квартиру, а у разі роз лучення він залишиться ні з чим. Не встигли ми побратися, свекруха вже нас розво дила. Я чітко сказала чоловікові, що проти нового кре диту, і якщо він хоче жити у своєму будинку, нехай повернеться до мами.

Після народження онука свекруха заспокоїлася і перестала вважати маму свого онука аферисткою. Так ми й мешкали кілька років. За цей час у сім’ї виникали різні nроблеми, чоловік залишився без роботи, довелося відремонтувати кухню та різні побутові nроблеми. Я завжди підтримувала чоловіка навіть коли він не приносив гроші додому. І ось одного разу я виnадково дізналася, що всі роки спільного життя чоловік відкладав гроші. Коли я спитала, звідки гроші і за що вони йому потрібні, чоловік повторив слова матері.

-Щоб у разі роз лучення я мав шанс почати нове життя, а не залишитися ні з чим. – Якщо ти про мене такої nоганої думки, тобі нічого робити в моєму домі , – сказала чоловікові. Хто б міг подумати, що наше сімейне життя збудовано на брехні. Адже я його любила, у нас з ним спільна дитина. Після такого я точно не залишусь із такою людиною. Я завжди старалася, працювала для сім’ї, а він думав лише про себе. Наразі чоловік живе у матері, а я готую документи до роз лучення. Він постійно вибачається, але жити з брехуном я більше не хочу.

Leave a Comment