Маша з чоловіком повернулися з nологового будинку, коли чоловік повідомив дружині, що свекруха зібрала всіх родичів у них вдома. А Маша хотіла залишитися одна, без шуму і людей.

Друга ваrітність Маші була важкийой; три рази вона пролежала в лікарні, і три рази їй доводилося прощатися зі своїм ненародженим дитям. Хоча їй дозволили народжувати самій, пологи тривали 16 годин. Нарешті настав довгоочікуваний час, і її дочка лежить поруч з нею! Все, чого хотіла Марія – це скоріше повернутися додому і насолодитися тішиной і спокоєм своєї сім’ї. Маша зчитувала хвилини до виписки, хоча чоловік і син вже все підготували до їх приїзду. Нарешті настав довгоочікуваний момент, коли вона вийшла з nологового відділення і побачила чоловіка, сина, свекруха, свекра, брата чоловіка з дружиною і дітьми, а також ще сім осіб, в особистості яких вона не впевнена. Марія зробила зусилля, щоб зберегти посмішку. Поки вона йшла до машини, вона неохоче приймала всі компліменти. Намагаючись розгледіти звию маленьку сестру, її син веселився. Маша з трепетом запитала: – Невже вони всі їдуть до нас? -Так, уявляєш! – сказав чоловік.

– Мама приїхала рано, з великою компанією родичів, друзів і салатів. -Чому ти мене не попередив? -В чому справа? – Супрур знизав плечима. – Все вже зроблено нею. Марія згадала про бажання залишитися в ізоляції, якому, схоже, не судилося збутися, коли вона похмуро тримала доньку на руках. Маша усвідомила свою втому, коли дійшла до будинку. Вона увійшла з дитиною в спальню і закрила двері, так як грати в райдужну господиню у неї просто не було сил. Нагодувавши і уклавши немовляти, Марія спробувала заснути на ліжку. Але звуки, що доносилися з-за зачинених дверей, не давали їй заснути. Несподівано в приміщення увірвався свекруха: -Машка! Ми хочемо подивитися, може, ти нам внучку привезеш! -А можна пізніше ми повернемося? – запитала Маша. – Я втомилася. Дайте мені прилягти, будь ласка.

-Добре, я пішла. – Свекруха з гуркотом зачинила двері.  Маша спробувала заснути, закривши очі, але в квартирі було дуже шумно. Від безвиході вона почала nлакати. Маша схлипувала, забившись в кут. В цей час до кімнати зайшов її чоловік. Побачивши заnлакану дружину, він захвилювався: -Що сталося? -Я б дуже хотіла, щоб всі пішли і щоб була тиша, – встала в позу Маша. – Я зовсім не готова до сьогоднішньої вечірки. Ми зможемо відсвяткувати це пізніше, сходивши куди-небудь. Без зайвих слів чоловік пішов і попросив всіх перенести вечірку в квартиру его батьків, яка знаходилася зовсім поруч. -Що? Твоя принцеса погано себе почуває? – роздратовано запитала мати. На щастя, свекор підтримав свого сина, і жодних суперечок не виникло. Вечірку перенесли в квартиру батьків. Але з тих пір Маша зі свекрухою не розмовляє. На її думку, вона принизила її перед друзями і рідними.

Leave a Comment