Мало що під час шлюбу Денис поводився як останній мерзотник, ще й після роз лучення він відсудив у дружини дітей. Але незабаром гірко поплатився за це

Вісім років тому Євгенія була найщасливішою. Вона зустріла сильного і впевненого в собі хлопця. Денис здавався надійним, як скеля. Він закінчував юридичний ВУЗ. Коли вони одружилися, чоловік велів їй піти з роботи і “зберігати домашнє вогнище”. Турбота дружини-порядок і смачний обід, а грошові питання вирішує чоловік. Денис виріс в офіцерській сім’ї і хотів, щоб дружина робила все, як його мама, яка мовчазно супроводжувала батька по гарнізонах. Тому порядок в домі пови нен бути ідеальним. Коли наро дився старший син, Денис подарував дружині дороrі сережки. Всі навколо захоплювалися: який турботливий чоловік! А він спокійно і твердо сказав Євгенії: – Ти повинна припинити балаканину з подругами. Приділяй увагу синові і дому. Я багато працюю, щоб гідно вас забезпечити.

Закінчилися посиденьки з подружками, менше стала спілкуватися з сім’єю. Євгенія зі страхом чекала повернення чоловіка зі служби: його дратував будь-який безлад, а вдома маленька дитина, за всім не встежиш. Коли наро дився молодший син (T/K), Денис подарував Євгенії шикарний золотий браслет. Навколишні захоплювалися: який ідеальний чоловік і батько. Ось пощастило Євгенії. Але життя жінки стала потихеньку перетворюватися в кош мар. Денис жодного разу не встав до малюків вночі. Не доторкнувся до брудного посуду в мийці. Для нього був принцип: не бруднити себе жіночими справами. Він забезпечує сім’ю, піклується про дітей. Євгенія вибивалася з сил, намагаючись створити образ ідеальної сім’ї. Але найстрашніше-це важкий погляд чоловіка, якщо він був чимось незадоволений.

Останньою краплею стало те, що у Дениса з’явилася інша жінка. – Я і не збираюся з тобою роз лучатися, ти ми nродовжуємо разом виховувати наших дітей. А мої жінки на боці тебе не торкаються. На наступний день Євгенія відвела дітей до мами і подала на роз лучення. Ніхто не знає, якими методами діяв Денис, але суд виніс рішення на його користь. Тепер замість рідної, турботливої мами, хлопчиків виховуватиме наймана няня. Євгенія не очікувала від чоловіка такої підлості. Він заради помсти їй псував життя власним дітям. Вона влаштувалася на роботу і подала апеляцію до суду вищої інстанції. Через кілька днів до Євгенії зайшов колега Дениса. – Ти можеш забрати дітей. У процесі слідства з’ясувалося, що твій ко лишній чоловік часто порушував закон. Швидше за все, з в’язниці він вийде дуже нескоро.

Leave a Comment