Я була в сьомому небі від щастя, коли виходила заміж, але наступного ж дня чоловік зробив таке, що я досі не можу прийти до тями.

Я роз лучилася через рік після весілля і вгадайте, що спричинило. Ні, не зрада, навіть не свекруха, навіть не пияцтво, а небажання чоловіка приймати душ, почистити зуби та робити інші банальні речі. Хтось може сказати, мовляв, а що тут такого, головне, що він гроші приносив додому, але ви спробуйте кілька днів поспіль спати поруч із людиною, від якої смердить фекаліями. Мені ставало страш но гидко.

Кохання швидко пройшло через таку огиду. Ми з хлопцем зустрічалися два роки, але не мешкали разом. Іноді я залишалася в нього, ніщо не віщувало біди. Він здавався нормальним хлопцем, непогано заробляв, була своя квартира та машина. Коли я залетіла від нього, хлопець зробив пропозицію руки та серця. Насправді це не було весілля по зальоту. Ми давно планували дитину, роки летять, а я просто не хотіла розписатися. Хіба має якесь значення, чи є штамп у паспорті чи ні? І тут почалося найжа хливіше.

Чоловік перестав митися одразу після весілля. Щодня, приходячи додому весь брудний, він лягав спати, не прийнявши душ. Я постійно нагадувала йому, що треба чистити зуби, мити брудні, смердючі ноги. Чоловік міг не митись місяцями, якщо не сказати йому про це. Я ледве терпіла такий сморід, такий бруд. Якось я вирішила серйозно поговорити з ним на цю тему. -Ти хіба не відчуваєш, що від тебе смердить? — Якось запитала я. -Реально? Ні, я не знав, — здивувався чоловік, але так і nродовжив ходити брудним і лякати людей довкола. Я пішла від нього, навіть не озираючись. Ну так, люди розслабляються після весілля, але не настільки ж? Краще вирощувати дитину однією, ніж із такою людиною.

Leave a Comment