Тома не повірила своїм вухам, коли приїхали батьки чоловіка і сказали, що планують відзначити їхнє весілля у будинку невістки. Вона теpміново зателефонувала матері, але вона була в курсі.

Вранці до Томи постукали родичі чоловіка. Дівчина на них не чекала, адже ті не спромоглися навіть зателефонувати перед приїздом… Ну, що вдієш… — Тома, привіт, ми до тебе зі справою! — свекруха обійняла Тому і пройшла у вітальню, за нею і дочка її потопала. Тома швидко сховала листівку до шафки і пройшла до непроханих гостей. — Як тобі? — золовка хвалилася своїм новим телефоном, — позавчора купила. Знаєш скільки коштує? Цілих 35 тисяч! — Маша, годі! — перебила свекруха, — Тома, ми до тебе з пропозицією, — Тома вже тоді відчула недобре, — весілля ми вирішили відзначити у вашій квартирі.

Із твоїми батьками я вже поговорила. Вони не проти. — Тобто ви пропонуєте зіграти весілля тут? – у Томи очі на лоба полізли, – у нашому домі? — Так, організацією займешся ти, але не хвилюйся. Я допоможу. Я навіть списки склала за всіма критеріями. Тобі просто потрібно пройтися всіма пунктами. Я впевнена, що ти не відмовиш. Ти ж знаєш, ми зараз у складній ситуації. Справді, у складній. Свекруха займалася перепродажем одягу із китайських сайтів. Сарафанне радіо послужило для неї чудовою антирекламою, тому вона швидко втратила клієнтів.

Коли свекруха з золовкою пішли, Тома кинулася до телефону. — Мам, ви дали згоду на те, щоб відзначити наше весілля вдома? Ти знала, що свекруха вирішила зробити мене організатором? Як ви на це погодилися, я не зрозумію? — Дочко, ми розуміємо, що у них складні часи. Ну, і таке в житті буває… Що робити? Я впевнена, ти зі своєю роботою впораєшся на відмінно! — Мамо, я ваr ітна! Мені по лі kарях ходити, за Тедом (кошеня) стежити чи своє ж весілля організовувати? Для цього є спеціалісти. Подзвони свекрусі, скажи, що у нас таргани завелися, чи твої родичі проти… не знаю!

Тільки про ваr ітність жодного слова! Я вирішила сюрприз чоловікові влаштувати, навіть іменну листівку замовила. Наречений Томи стрибав від щастя, побачивши напис «Тато, я скоро.» у листівці. Він уже ні про що не думав. Хлопець навіть не помітив, як образилися його батьки, дізнавшись, що батьки дівчини вирішили скинутись їм на весілля у ресторані.

Leave a Comment