Після того, як я з’ясувала, що чоловік пов’язаний з якоюсь жінкою, я вирішила подивитися на її сторінку в мережі. Відкрила фотографії та скам’яніла

Я з досить багатої родини. Коли я вийшла заміж, батьки доnомогли мені з чоловіком виїхати за кордон. Вони влаштували мого чоловіка на досить вигідну роботу. Я теж ніколи не сиділа без діла, навчилася, а потім на роботу вийшла. За десять років нашого шлюбу у нас троє дітей з’явилися. Я була ваrітна четвертим, коли чоловік став дивно поводитися. Він став часто їздити на батьківщину.

Щоб дізнатися правду, я залізла в телефон чоловіка і там виявила листування з якоюсь жінкою. Пізніше я знайшла її сторінку у соціальних мережах і випала в осад. Вона мала двох дітей і безліч фотографій з моїм чоловіком. Вони відпочивали разом на морі, мило цілувалися під місяцем, були фотографії навіть із сімейних свят. У них це тривало вже три роки. Діти у цієї жінки були від першого шлюбу, але мій чоловік із ними поводився, як із рідними. Він навіть до рідних дітей так не ставиться! Я була розбита. Це відкриття сильно вдарило по моїй самооцінці. Коханка чоловіка була навіть зовні менш приваблива, ніж я.

Я зрозуміти не могла, чому чоловік вважав за краще її. Тиждень я гірко проnлакала. Потім із чоловіком серйозно поговорила, коли він повернувся із “відрядження”. Він спокійно зізнався, що любить іншу, але не хоче розлучатися. Він не хоче ділити майно та розлучатися з дітьми. Мої сльози та крики не вплинули на його вирішення. А суд мій позов не схвалив. І знаєте, я змирилася. Але не з участю зненавидженої жінки. Я просто стала жити для себе і виявила, що довкола багато хороших, цікавих людей. Я ходжу на побачення, знайомлюсь. Через це чоловік почав висловлювати невдоволення, мовляв, я заміжня жінка, і був посланий на три веселі літери.

Leave a Comment