Після стількох років Тоня вирішила зізнатися Льоші, що любить його вже давно, але такого повороту ніхто не очікував

Антоніна ще з молодших класів була по вуха заkохана в Олексія. У цьому не було нічого дивного, всі дівчатка майже були в нього закохані. Він був найкрасивішим хлопцем у селі. Він про свої переваги знав і активно користувався. Він активно користувався увагою прекрасної статі, міг добитися будь-якої дівчини, варто було тільки пальчиком поманити. Антоніна не відрізнялася красою, особливо в підлітковому віці. Вона була довготелесою і занадто худою, все обличчя було всипане веснянками. Олексій на неї навіть не дивився. Він взагалі вважав за краще ровесниць, у яких вже сформувалися жіночні округлості.

Антоніна розуміла, що у неї немає жодних шансів, але нічого не могла з собою вдіяти. Часто стояла і спостерігала просто з боку. Після школи Олексій надумав одружитися. Наречену вибрав собі під стать. Оксана була найкрасивішою, найбажанішою дівчиною в селі. Дізнавшись, що об’єкт фантазій одружується, Антоніна гірко плакала. Але з часом просто змирилася. Час минав. Антоніні було вже двадцять п’ять років. За цей час її зовнішність помітно змінилася. Вона покращала, тепер її цілком можна було назвати миловидною дівчиною.

Одного разу вона допомагала сусідові прибирати сіно. Там же працював Олексій, вийшло так, що вони трохи розговорилися. — Тоня, а ти покращала, я тебе в школі зовсім іншою пам’ятаю. Тоня зніяковіло кивнула, таких слів вона не очікувала. Вони в якомусь сенсі надали їй сміливості, і вона вирішила зізнатися. — Льош, я ж тебе люблю дуже давно. Хлопець такого визнання не очікував. Увечері він прийшов до неї, сам не зрозумів чому. Вони провели спільну ніч. Після цього Тоня виявила, що вагітна. Вона була цьому рада. Вона не розраховувала, що Олексій коли-небудь кине сім’ю заради неї, але тепер вона відчувала себе менш самотньою.

Leave a Comment