У мого дядька була kоханка. Якось колега запросив його з дружиною на дачу. Який був подив, коли з дому вийшла дружина колеги. Усі на місці завмерли.

Мій дядько — 40-річний чоловік, працював позмінно, йому цей графік підходив, так як йому вдавалася влаштовувати й інші справи. Йому доводилося дуже рано вставати, дружина навіть не бачила, як він йшов, тому що вставав він приблизно о 6-й ранку. Він так рано рвався не на роботу: річ у тому, що в нього була коханка. Він забігав до неї, коли була нагода і коли чоловіка не було вдома. Дружина нічого не підозрювала: вона начебто жила на своїй хвилі. Якось колега по роботі запросив мого дядька до себе на дачу, відсвяткувати день народження.

Мій дядько не дуже хотів їхати, адже хотів годинку-іншу провести зі своєю kоханкою. Коли він приїхав додому, дружина раптом почала говорити, що він її нікуди не водить, вони нудно живуть, день минає просто так. Щоб відвести підозри від себе, дядько сказав, що колега запросив його на дачу, на день народження. Дружина його відразу ж ожила, сказала, що треба куnити сукню, привести себе в порядок. Але він заспокоїв дружину і сказав, що вони їдуть на дачу. І ось, зібралися вони і в призначений день, поїхали; він таки вмовив свою дружину одягнути спортивний костюм, адже вони таки збиралися на дачу, а не в ресторан.

Як тільки вони під’їхали до будинку , колега зустрів їх, вони ввічливо привіталися. І яке було здивування, коли дядько побачив, що з дому вийшла його kоханка. Колега по роботі представив дружину, вони вдали, ніби вперше бачать один одного. Таким чином, все пройшло дуже напружено; вони багато пили, але потім пішли веселощі. Наступного дня, коли він зустрівся з kоханою, сказав, що ніколи б не подумав, що вона виявиться дружиною його друга по роботі. Та сказала, що теж не чекала такого повороту подій. Вони навіть не відчували докорів совісті: дружина ніби була не зі світу цього, зайнята своїми домашніми клопотами, а колега практично ночував на роботі, годинами думаючи над новим проектом.

Leave a Comment