У день від’їзду батька за ним приїхала машина. Ось тільки за кілька годин та сама машина приїхала вже без батька. Там на нас чекав сюрприз.

Цікава історія нещодавно сталася з моїм батьком. На даний момент він працює в будівельній компанії, креслить дороrи і таке інше … спостерігає за будівельними роботами. З цієї причини він не часто буває вдома, чи в нашому місті взагалі. Це, на щастя, не заважає нам регулярно проводити весело час разом, але все ж таки ми його бачимо рідше бажаного.

І ось, зовсім недавно, перед черговим від’їздом, він залишив свою валізу в залі відкритою; це дуже важлива деталь цієї історії. В цей час ми з мамою збирали його речі, а він сам прокинувся і пішов вмиватися. Потім ми вже пішли всі разом обідати, паралельно тато збирав різні дрібнички, а ми з мамою готувалися з ним попрощатися.

Ну ось, попрощалися, він одягнувся та пішов. За ним приїхала машина. Ось тільки за кілька годин та сама машина приїхала вже без батька. Сам тато нам зателефонував і сказав спуститися до машини. У машині на нас чекала ніхто інша, як наша кішка Агата. Виявилося, вона залізла до валізи батька, поки той залишив її в залі без нагляду. За його словами, в аеропорті всі жа хнулися, коли на перевірці побачили скелет кішки у валізі, а та спокійно і мирно собі спала усередині весь цей час.

Leave a Comment