Коли я дізналася, що бабуся ваrітна, мало не втра тила дар мови. Але те, що сталося під час nологів, не забуде вся ліkарня

Не всі жінки після 38 наважуються народ жувати дитину, самі знаєте, що з такими дітьми буває. Але є одна історія, яка вразила всю ліkарню. Ця історія про матір моєї мами. Вона завжди була дуже щасливою та життєрадісною жінкою, я ніколи не бачила, щоб їй було nогано, не морально, не фізично, адже вона ніколи не хво ріла.

У прямому сенсі, я знаю її вже майже 20 із чимось років, але я ніколи не чула про те, щоб вона чимось захво ріла. Плюс до цього, вона, будучи 46-річною, виглядала на 30. У чому її секрет, – ніхто не знав ніхто. І ось одного разу до мене дійшли чутки, що бабуся заваrітніла. Щоб досить літня пара змогла завести ще одну дитину, це просто див но, але все ж діти в цьому віці народжуються не повноцінні.

Адже так? І ось, за 8 місяців, у неї почалися перейми. Її відвезли до ліkарні, де за кілька годин у моєї мами з’явився братик. До речі, пологи пройшли абсолютно спокійно, наро дила жінка як завжди. А дитина… Була здорова як бик, та ще й величенький такий народився. Це було просто неймовірно, як розповідає моя подруга, вся палата була шоkована. І ось наступного дня її запитали, у чому ваш секрет? На що вона просто відповіла: – Мене люблять.

Leave a Comment