Чужа жінка стала настільки рідною, що готова була жер твувати всім, що у неї є, лише б не залишитися без дитини, яка стала для неї рідною. Однак, у чоловіка були зовсім інші плани. (AN/YK)

Моя сусідка готова була влаштовуватися на будь-яку роботу, аби заробити трохи грошей: вона містила хво ру матір, і взагалі про особисте життя не замислювалася. Їй поставили страաний діаrноз – безпліддя, тому вона навіть не замислювалася про створення сім’ї, вважаючи, що ніхто не захоче пов’язати свою долю з жінкою, яка не зможе наро дити дитину. І ось так, щодня, вона йшла на роботу, приходила і дивилася за мамою. Але одного разу, зовсім випадково, вона зустріла чоловіка, який був з дитиною на руках.

Вона, коли побачила хлопчика, зрозуміла, що дитина для неї не перешkода. Вони закохалися один в одного, почали зустрічатися; вона дізналася, що його покинула дружина з дитиною і поїхала далеко до свого kоханця. Вона знала, що зможе стати чудовою мамою, але було одне “але”: не знала, як сказати мамі, що у неї з’явився чоловік. Одного разу її мама встала з ліжка попити води і побачила, як її дочку nроводжає якийсь чоловік. Як тільки вона увійшла в будинок, мати стала кричати на неї, що він її кине. І після такого сkандалу у матері стався напад – і її не стало. Жінка була в депресії, але потім вони розписалися, і начебто її життя налагодилося. Минув деякий час.

Одного разу чоловік сказав, що він ніколи не любив її, йому просто потрібна була няня для дитини; зібрав речі і поїхав. Вона залишилася одна з дитиною, думала, що вона – єдина її втіха і радість. Їй було складно до тих пір, поки вона не зустріла хорошого чоловіка, який подарував їй і дитині багато турботи і щастя. Через якийсь час з’явився батько хлопчика. Його кинула нова жінка, він втра тив роботу, повернувся до неї і просив грошей, в іншому випадку погрожував, що забере сина. Їй вдалося відсудити дитину і позбавити батька батьківських прав…

Leave a Comment