Посеред ночі пролунав гучний nлач дитини. Так як двері ніхто не відкривав, сусіди вирішили зламати її. А увійшовши всередину, вони скам’яніли на місці

Всю ніч сусіди не могли заснути. Вони чули плач дитини, який тривав близько години. Сусіди вже занепокоїлися і вирішили поглянути, що ж там у них сталося. Двері їм ніхто не відкривав, ось сусіди і вирішили викликати nоліцію. Двері квартири довелося зламати. У будинку стояв жа хливий сморід, а на підлозі сиділа дівчинка і гірко голосно nлакала.

Батьків дитини оголосили в розшук, а її відправили в ліkарню (вона була фізично виснажена). Там нею займалася ме дсестра, яка серйозно замислювалася над тим, щоб забрати її до себе назавжди. Одне зупиняло дівчину: вона була мамою 2 діток, і було б важкувато тягнути третього. Вони з чоловіком довго думали, але все ж вирішили удочерити дівчинку.

Маленька Аріна розвивалася повільно через те, що була під замком довгий час, але вона була дуже розумною і здатною дівчинкою, і все з легкістю пройшла. Незабаром незвичайну зовнішність Аріни помітили фотографи, і дівчинку почали запрошувати в якості моделі на різні покази і зйомки. Ось тоді і заявилася горе-мати Аріни. Вона хотіла зустрітися з донькою, мовляв, вибачення просити, але її до дівчинки навіть близько не підпустили. Зараз у Аріни все добре. Вона живе в люблячій сім’ї, а про свою біологічну матір вона нічого не знає і не дізнається.

Leave a Comment