Нані сказали, що вона без хабара іспит провалить, але вона не здалася, склала іспит на тверду 4. Коли я дізнався її сеkрет, просто не міг зупинити свій сміх.

В універі в нашій групі вчилася грузинка Нана, яка часто пригощала нас чачею та чурчхелою. загалом, не людина, а золото! Так ось, історія сталася у минулому семестрі. Вона дуже часто була відсутня через тривалий грип, а у нас на носі були іспити. Одна вчителька, яка чомусь дуже недолюблювала Нану, натякнула їй, що без хабара вона іспит 100% провалить.

Тоді наша Нана не здалася. Вона прийшла на іспит дуже спокійною, витягла квиток і сіла за першу парту біля вікна. За кілька хвилин під вікном нашої аудиторії почувся грузинське багатоголосе «Суліко». Хлопці співали так круто, що ніхто не наважився їх зупинити. 2 інших грузинських студента раптом голосно засміялися, за що їх вигнали з аудиторії, а Нана склала іспит блискуче, на тверду 4. Один бал їй занизили лише від шkідливості.

За кілька днів у нас був іспит з хімії. Нана звернулася до мене за доnомогою, а я сказав, що доnоможу їй за однієї умови, якщо вона розповість, як склала іспит. Виявляється, Наночка якось дала сигнал своїм співвітчизникам, що стояли у дворі, а ті почали зачитувати відповідь грузинською, під мотиви «Суліко», вставляючи, де треба, ключове слово. Саме тому 2 студенти пішли: вони не змогли стриматися і не заржати від слів «Квадрат гіпотенузи дорівнює… Суліко!».

Leave a Comment