Галя довго не говорила мені, що відбувається у неї в сім’ї. І лише недавно вона зважилася відкрити мені свою таєм ницю, а я завмерла на місці від жаху

Зараз суспільство досить просунулося у плані ставлення до жінок, але все ще трапляються стереотипи щодо жіночої ролі. Вони впливають на думку багатьох жінок. Наприклад, є уявлення, що жінка хранителька вогнища, мовляв, вона зобов’язана піклуватися про сім’ю і повинна будь-що зберегти шлюб. Мені здається, що це обов’язок і чоловіків, і жінок.

Жінка має повне право залишити шлюб, якщо її щось не влаштовує, а чоловік не готовий обговорювати nроблеми і вирішувати їх разом. Але багато жінок живуть нещасно і бояться закінчити токсичні стосунkи, які приносять багато болю. Трапляється це з різних причин. Деякі боя ться самотності і вважають, що вони самі нічого не варті. Так було і з моєю шкільною подругою Галею. Галя після школи поїхала до столиці, щоб здобути освіту. Але ми й після цього не втратили зв’язку. Там вона вийшла заміж.

Галя не ділилася подробицями сімейного життя, але я відчувала, що у шлюбі вона нещасна. Вона розповіла мені про все, коли наро дила вже другу дитину. Її чоловік любив випити та піднімав на неї руку. Потім роботу втратив, жінка була змушена тягнути на собі сім’ю. На щастя, мені вдалося вмовити її покинути його і повернутися до рідного міста. Вона довго не наважувалась, але тут я знайшла для неї гарну роботу. Рада, що змогла витягнути її з пеkла. Жінки мають одна одну підтримувати.

Leave a Comment