Батько залишив дім дочки, а сам перебрався до будинку нової дружини. Але за кілька років він поставив дочку перед серйозним питанням

Віра втратила матір. Причиною її уникнення життя була важка хво роба. Але перед цим жінка серйозно поговорила з чоловіком, мовляв не смій довго журитися і швидkо одружуйся. Вона навіть знайшла для чоловіка дружину, свою подругу Надю. Батько Віри, все ж таки вчинив як люблячий чоловік і тільки через півтора роки після випадку він вирішив зійтись з Надею. Їм було ухвалено рішення переїхати до Нади, а будинок залишити Вірі. – Доню, будинок ваш із зятем. Живіть, добра наживайте. З твоєю сестрою я все обговорив, вона не проти. Але, щоб було чесно, Віра обіцяла батькові, що виnлатить йому та сестрі по 200 тисяч, як відступні. Будинок був чималий, але не в доброму стані. Минуло чотири роки. Віра і чоловік старан но працювали і змогли привести будинок у добрий стан.

Було створено всі умови, щоб і взимку було тепло та затишно, і влітку було де проводити вечори. Вони у дворі побудували зручності, і він повністю “пішов” під дах. Грошей, звичайно, подружжя витратило чимало. Благо в обох були добрі посади. Хоча їм довелося трохи заощадити на іншому, відмовити собі в чомусь, особливо з дітьми, а їх у них троє було складно. Але це того варте. Віра планувала після ремонту будинку за кілька місяців нагромадити зазначену су му для сестри, а потім і для батька. Але батько застав її зненацька. Він подзвонив дочці і повідомив, що йому потрібні гроші за будинок. І не частина, а повністю вартість будинку. А причина в тому, що він хоче куnити собі новий автомобіль і зробити косметичний ремонт у будинку Наді. А решту грошей він віддасть старшій дочці, мовляв, виходить, що її залишили без нічого.

Цього було мало, батько ще й покликав спеціалістів, щоб вони здійснили оцінку будинку. І, звичайно ж, після стільки змін ціна будинку збільшилася на кілька разів . Нині вона коштувала 2 мільйони 700 тисяч. Батько вимагав від Віри два з половиною мільйони. Вірі було приkро. Не через те, що вона мала nлатити за будинок, а через те, що батько і сестра так чинили з нею. Вони самі вирішили віддати будинок їй, і були згодні на запропоновану Вірою су му. Але чоловік не дав їй образити. Він зателефонував тестеві і сказав, що вони заnлатять йому лише півтора мільйона, а будинок він перепише на нього, саме так, не на Віру, щоб вони надалі не поплуталися маніпулювати. А якщо він не погодиться, вони подадуть на нього до су ду, збережено всі чеки на ремонт, а там чимала сума. Батько Віри спробував сkандалити, але підписав угоду, адже грошей у нього не було. Він перестав спілкуватися із дочкою, мовляв, вона його кинула.

Leave a Comment