Сестра попросила пофарбувати їй волосся. Коли я майже закінчила, вона почала голосно nлакати. Спочатку я не розуміла, чому вона плаче, потім все стало ясно.

У моєї сестри не найкращий чоловік у світі. Жора мені завжди не подобався, але зараз це загострилося. До мене вчора ввечері прийшла сестра, очі у неї були опухлі, червоні. Не потрібно було питати, що сталося і так все зрозуміло. — Він знову взявся за своє, — сказала сестра і простяглася мені фарбу для волосся. «За своє» — означало, що Жора став знову гуляти. І на своїх гуляннях він знайшов собі нову жінку на стороні, вже не першу і далеко не останню. Він навіть переїхав жити до неї.

Сестра впевнена, що якщо теж перефарбуватися в рудий колір волосся, як у тієї, до кого Жора пішов, то зможе змусити чоловіка залишитися з нею. Це нерозумно, але хоч щось її заспокоює. Тому я взялася за роботу. Але тільки я почала фарбувати їй волосся, так сестру прорвало, вона стала нестримно nлакати. Сестра так мучиться зі своїм Жорою, вона ж йому трьох дітей наро дила. Думала, що хоч це врятує їхню сім’ю. Про те, що Жора любить гуляти сестра прекрасно знала і до весілля.

Вона наївно вважала, що незважаючи на те, що Жора обожнює свої клуби і знайомства з красивими дівчатами, він все одно виправиться і стане зразковим сім’янином. Я заспокоїла сестру, дофарбувала їй волосся. Але коли ми змили фарбу, то сестра стала nлакати знову, я думала, її почуття захлеснули. Але ні, поки вона нила перший раз ми перетримали фарбу. І у нас вийшов не гарний рудий, а вигорілий іржавий колір. — Все одно колір волосся не врятував би ваш шлюб. Краще роз лучитися з Жорою назавжди, — сказала я, поки знову заспокоювала сестру.

Leave a Comment