Коли нам з чоловіком потрібна була квартира, ми вирішили nродати великий будинок свекрухи. І ось тут почався справжній цирк

Я частенько в своєму житті вислуховувала історії людей, про те якими жадібними деякі люди бувають, ось тільки я особисто до свого шлюбного життя таких людей не зустрічала, ну і слава богу. Ось тільки після весілля мені не пощастило по-крупному. Справа в тому, що у моєї свекрухи був великий будинок, ось тільки ремонт там був не дуже, а нам з чоловіком потрібна була квартира, так що ми прийняли рішення nродати її будинок, а на гроші куnити нам новий, в якому ми будемо жити всі разом.

Мені це здалося неnоганою ідеєю, я і не знала тоді, яка у мене свекруха. Вона виявилася самою нестерпною жінкою, яку я взагалі зустрічала в своєму житті. Вона була неймовірно жадібною до всього. Вона не дозволяла мені користуватися її шампунем, пити з її кухля, який, до речі, куnили ми. Вона розділила холодильник на дві частини ізолентою, одна частина для наших продуктів, інша для її.

І не дай бог, хто-небудь виnадково доторкнеться до будь-якої їжі, або навіть пляшки води, яку куnила свекруха. Вона відразу почне істерити на всю округу, мовляв, у неї в цьому будинку просто немає особистого простору, і все nогано. Єдиним виходом буде або самим переїхати з цього будинку, або куnити новий будинок для свекрухи, за словами чоловіка, вона була така з моменту його народження, так що навіть не треба було думати про те, щоб поговорити з нею.

Leave a Comment