Прокинувся посеред ночі, а дружини не було поряд. Я подзвонив їй, а вона сказала, що розмовляє з подругою. Але під ранок її знову не було

Кілька місяців тому ми з дружиною придбали квитки на поїзд, щоб поїхати відпочити. Я поїхав на вокзал одразу після роботи, був дуже втомлений. Варто було влаштуватись у вагоні і покласти голову на подушку, як я одразу заснув. Прокинувся ближче опівночі, але дружини не було в нашому купе. Я подзвонив їй.

Вона сказала, що їй не спалося, і вона вийшла погуляти, у вагоні-ресторані познайомилася з якоюсь жінкою, а тепер вони сидять у її вагоні та розмовляють, мовляв, скоро повернеться. Я заспокоївся і заснув, прокинувся рано-вранці, але дружини знову не було. Тоді вже я вийшов із купе, знайшов провідницю, пояснив ситуацію, описав зовнішність дружини.

Вона сказала, що бачила, як така жінка заходила в інше купе з чоловіком. Провідниця повела мене до цього вагона. Коли я відчинив двері, застав неприємну картину. Моя гола дружина лежала у ліжку з іншим чоловіком. Пізніше вона мені розповіла, що зустріла своє шкільне kохання, і їх накрила раптова пристрасть. Вона просила про прощення, обіцяла, що це не повториться, але я подав на роз лучення. Зра ду я пробачити не можу, це для мене щось немислиме.

Leave a Comment