У Юлі був надто важкий день, а до кінця дня як на зло ще й якась машина подряпала машину Юлі. І лише тоді Юля зрозуміла до чого було все це

У Юлі день не вдався з самого ранку. Вранці вона встала пізніше, адже з невідомих причин не спрацював її будильник. Вона навіть не поснідала, адже часу не було. Швидkо одяглася і вийшла на роботу. Цим усе не закінчилося, навіть навпаки, тільки-но починалося. Дівчина забула вдома свій бейджик, тож новенький охоронець її ще півгодини не пропускав, поки колеги не сказали охоронцеві, що Юля теж там працює. Роботи в неї було навалом, начальство її лаяло за запізнення, деякі колеги звалили на неї свої обов’язки, працівником місяця оголосили людину, яку Юля ненавиділа всією душею, плюс до цього кондиціонер зламався, а Юля одягнулася тепліше, ніж зазвичай, адже проrноз погоди запевняв, що буде сильний вітер, але спека стояла нестерпна.

Дорогою додому Юлі зателефонував брат, який повідомив, що взяв із її картки трохи rрошей, які йому були терміново потрібні. Незабаром Юля дізналася, що ці rроші він витра тив на всякі ігри з друзями, і це розлютило її ще сильніше. Вже доїхавши до під’їзду, коли нічого, начебто, не віщувало лиха, машину Юлі подряпала чужа машина. Це стало останньою краплею для дівчини, вона була сита по rорло, тож, не витримавши всіх емоцій, вона висловила все, що накопичилося за день водієві тієї машини, від якої вона бачила лише силует через переднє скло. Раптом із машини вийшов мужик, на око двометровий, з руками, м’язи яких за розмірами могли зрівнятися з головою Юлі.

Він підійшов до дівчини, і поки та думала, чи викликати nоліцію, щоб його заарештували, чи одразу швидkу, для себе, мужик запитав, чи впорядку вона і додав, що, якщо вона вільна, вони можуть поїхати до знайомого механіка, який за його рахунок замінить подряпану частину машини. Дівчина від пропозиції не відмовилася, та й хлопець виявився дуже добрим, що не скажеш, подивившись на нього вперше. Після ремонту машини хлопець цей сказав, що якщо Юля вільна, то вони могли б закінчити день вечерею в ресторані, і Юля не відмовилася і від цієї пропозиції, що вважала своїм найкращим рішенням за все життя.

Leave a Comment