Невже конф лікт настільки серйозний. Тіна Кароль ніколи не з’явиться на шоу”Голос України”

Одна з найзагадковіших і потайливих зірок шоу-бізнесу, Тіна Кароль, нарешті, заговорила про шоу” Голос України”, звідки вона пішла через 9 сезонів суддівства і тренерства. Кароль вперше за довгий час прокоментувала своє рішення. Артистка розповіла, що вона не збиралася покинути проект, проте, їй довелося залишити зйомки через нових продюсерів шоу.

Тіна засмучена тим, що вони вважають за краще хайп і скандали професійної та серйозної роботи. Король, звичайно, не назвала імен, але заявила, що за всі сезони вона не бачила стільки киплячих пристрастей за лаштунками проекту. Тіна також додала, що їй дуже прикро від того, що під час зйомок її “звинуватили” в тому, що її підопічні завжди виграють шоу. Після цієї фрази,

Король кілька секунд намагалася знайти вихід з цього глухого кута, куди її загнали, адже така заява звучить як заклик не голосувати за команду співачки. У відповідь на цю заяву Тіна сказала, що вона завжди намагається налаштувати своїх підопічних не тільки професійно, а й психологічно, адже підтримка в такі хвилини – найважливіша складова.

Leave a Comment