Шанувальники аж ахнули. Анна Сєдокова підписала фото відвертим зізнанням

Численних користувачів своїм фото здивувала екс-солістка групи “Віагра” – Анна Сєдокова. Для своїх 5.8 мільйонів підписників Анна виклала фото у відвертому білому корсеті, який показує вигини дівчини в найкращому світлі. Не менш відвертим виявився і підпис під фото. Співачка розповіла про те, що вона завжди мовчки йшла від того, хто її чимось образив,

замість того щоб залишитися і поговорити, обговорити цю тему, знайти причину і усунути її. Зараз, коли погляди виконавиці змінилися, вона підкреслює, наскільки це важливо вміти говорити, якщо тобі щось не подобається, зберігши при цьому відносини і пару нервових клітин. А піти можна в будь-який момент, але це не вирішення проблеми. Підписники написали багато коментарів, ділячись своїми думками з цього приводу.

Більшість погодилася з Анною. Виявилося, зірка торкнулася дуже важливої і актуальної зараз теми. Втім, воно і видно по активності підписників в коментарях. Завдяки посту Сєдакової, всі зробили один загальний висновок: завжди потрібно поговорити з людиною перед прийняттям серйозних рішень. Найпростіший діалог іноді може врятувати навіть саму безнадійну пару, що стоїть на краю розриву.

Leave a Comment