Що сталося із зіркою Іронії долі․ Невже здогадки шанувальників підтвердилися

Рік закінчується не кращим чином для 80-річної актриси Барбари Брильської, відомої з фільму “Іронія долі”. Улюблена актриса сильно пошкодила хребет, зламавши його в дуже неприємному місці. Тепер актрисі доведеться пройти повну реабілітацію. Останнім часом про актрису не було чутно практично нічого. Вона уникає зайвої уваги шанувальників і журналістів через знаходження в групі ризику.

Але їй все ж довелося оголосити про себе, хоч і за поганим випадком. Актриса зізналася, що вона не задоволена своїм голосом, не може зустрітися з друзями, у неї зламаний хребет, через який не може рушити з місця і знаходиться в поганому стані як фізично, так і морально. Нагадаємо, що навесні 2021 в Інтернеті поповзли чутки, що у актриси виявили страшну хворобу.

Актриса всі ці чутки спростувала і мало не знепритомніла, коли їй показали такі “новини” в мережі. Зараз зірка вибачається перед шанувальниками, що не зможе вийти з ними на зв’язок ще довгий час. Нагадаємо, що через пандемію актриса переїхала в село зі своєю єдиною рідною душею-кішкою. Зараз же до неї часто заглядає син, щоб допомогти по різних побутових справах.

Leave a Comment