Віталій Козловський вр азив усіх шанувальників. розс тавання через 10 років

У деяких випадках, як у випадку Віталія Козловського, борода є невід’ємною частиною іміджу тієї чи іншої знаменитості. Доглянута борода стає візитною карткою знаменитості, без якої він втрачає якусь родзинку зі свого образу. Шанувальники Віталія Козловського, відомого українського співака, вже давно звикли до різких змін стилю улюбленого артиста.

Але цього разу артист перевершив всі свої рекорди по частині кардинальних змін в образі. Співак повністю збрив бороду, з якою проходив 10 років. На своїй сторінці в Instagram Віталій опублікував “сторіз” з “чистим” обличчям. Численні шанувальники були здивовані, побачивши його з гладким, чистим обличчям. Деякі Передплатники навіть не повірили, що перед ними їх улюблений виконавець.

Артист розповів, що з “поверненням у 16” його не впізнають не тільки шанувальники, але і найближчі люди, з якими він зустрічається щодня. Наприклад, артиста не впізнав охоронець, який зазвичай зустрічає його з широкою посмішкою. Той прийняв Віталія за незнайомця. Нагадаємо, що нещодавно співак зізнався, що він знімає кліп для синглу. Мабуть, саме для ролика він і пішов на такий різкий крок.

Leave a Comment