Іванна Онуфрійчук відповіла на звин увачення Тіни Кароль-і поставила її на місце

Після недавнього інтерв’ю Тіни Кароль, де вона розповіла, що покинула програму “Танці з зірками” через появу в ньому Іванни Онуфрійчук, остання вирішила відповісти співачці за необґрунтовані звинувачення. Нагадаємо, що Тіна розповіла в інтерв’ю, що покинула проект, коли продюсери шоу сказали, що до двох ведучих приєднається також Іванна Онуфрійчук.

Тіна висловила своє невдоволення з цього приводу, вважаючи, що Іванна не впишеться в проект, і шанувальники шоу її не приймуть. Про інтеграцію та участь у шоу Кароль дізналася за два тижні до початку зйомок. До цього вона домовлялася з продюсерами, що все залишиться, як у попередніх сезонах шоу. Тіна відразу заявила, що Іванна не впишеться в шоу,

особливо 3-їй в парі з нею і Юрієм. Як відповідь тіні, Онуфрійчук опублікувала фото з відпочинку на Мальдівах, підписавши публікацію словами, що вона насолоджується життям, поки хтось розпускає чутки. А часом раніше Іванна виставила фото з чоловіком з борту літака, підписавши, що вони летять на заслужений відпочинок після насиченої і продуктивної роботи.

Leave a Comment