Дизайнер Андре Тан поділився сеkретом продуктивності. Він стане в нагоді багатьом

У 21 столітті складно знаходити баланс між роботою і відпочинком. У століття високих технологій людина часто вигорає, займаючись навіть улюбленою роботою. Андре Тан, знаменитий український дизайнер, поділився своїм секретом збереження цього балансу.

Знаменитий дизайнер і засновник єдиного в своєму роді бренду Андре Тан часто ділиться в своєму акаунті Instagram цікавими статтями і пише пости не тільки про стиль, але і на інші теми, що цікавлять 270 тис. підписників.

Під черговим фото з Таїланду Андрій написав дуже цікавий пост, який озаглавив так: “Як не лягти під крапельницю. Секрети балансу”. Дизайнер розповів, що на життєвому шляху головне – дати собі відпочити і перевести дух.

Андре вважає, що люди, які бажають скоріше досягти мети навіть ціною свого здоров’я, будь то ментального або фізичного, дуже швидко вигорають і не отримують задоволення ні від процесу, ні від результату.

Дизайнер зізнається, що зараз він живе саме за таким принципом. Він не завжди знав про цей спосіб: раніше намагався зробити все і відразу, а зараз дизайнер усвідомив, що, насправді, секрет успіху – в коротких дистанціях.

Leave a Comment